Bàsquet

Els Houston Rockets apallissen els San Antonio Spurs (99-126) en el primer partit de semifinals de conferència

Pau Gasol i els seus companys comencen amb mal peu les semifinals de la Conferència Oest: perdent a casa i fent sensació de vulnerabilitat

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han començat amb mal peu les semifinals de la Conferència Oest de l'NBA: caient amb estrèpit a casa seva enfront d'uns inspirats Houston Rockets (99-126). Hauria pogut ser pitjor, perquè els Rockets han arribat a tenir un avantatge de 39 punts, gràcies, sobretot, a la seva insistència en els triples: 22 d'anotats de 50 d'intentats.

Trevor Ariza (23 punts), James Harden (20 punts i 14 rebots) i Clint Capela (20 punts) han protagonitzat el cop d'autoritat dels Rockets, que d'aquesta manera posen a favor seu el factor pista. Els Spurs no han tingut capacitat de reacció i només la seva estrella, Kawhi Leonard (21 punts i 11 rebots) ha firmat números per competir amb Harden i companyia. Pau Gasol, que ha jugat 20 minuts, ha anotat 6 punts i ha capturat 6 rebots. Ara, els Spurs estan obligats a reaccionar en el segon partit, que també es jugarà a San Antonio, si no es volen complicar la temporada pràcticament de manera definitiva.

Els Cavaliers no baden

Els que no s'han deixat sorprendre són els Cleveland Cavaliers, que també començaven la seva sèrie de semifinals de conferència a casa; en el seu cas, rebent els Toronto Raptors (116-105). Tot i la reacció final de la franquícia canadenca, els vigents campions de l'NBA han dominat per complet el partit, i han arribat als 25 punts de renda al final del tercer quart. LeBron James, amb 35 punts i 10 rebots, ha liderat els Cavs, molt ben secundat per Kyrie Irving (24 punts i 10 assistències).

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut