Bàsquet

Els Golden State Warriors remunten contra els Oklahoma City Thunder (99-86) i jugaran la final de l'NBA

L'equip californià suma el seu tercer triomf seguit amb una exhibició de Curry (36 punts) per reeditar el títol de campió de la conferència Oest i plantar-se a la final de l'NBA

Actualitzat

La final de la Conferència Oest ja té campió. És el mateix de l'any passat, els Golden State Warriors, que s'han imposat als Oklahoma City Thunder en el setè i últim partit (99-86) amb una nova exhibició de Stephen Curry (36 punts).

L'equip de la badia de San Francisco ha aconseguit la proesa de remuntar un 3-1 en contra en l'eliminatòria. Amb tres triomfs consecutius ha aconseguit classificar-se per a la final de l'NBA, on defensarà el títol a partir de dijous contra els Cleveland Cavaliers. Es va repetir així la final de l'any passat.

Els Warriors surten reforçats d'una sèrie trepidant en què s'han vist contra les cordes. En l'últim partit, sense anar més lluny, s'han vist dominats en el marcador després d'un mal inici. Fins a 13 punts de renda han arribat a tenir els Thunder al segon quart (22-35), gràcies a la bona feina especialment dels seus interiors, Serge Ibaka i Steven Adams.

El festival anotador en el tercer quart de Curry i Klay Thompson, que han torpedinat el rival més enllà de la línia de 3 --han sumat 13 triples entre els dos--, ha capgirat la situació. Quan semblava tot dat i beneït, una reacció comandada per Kevin Durant (27 punts) ha posat els Thunder a només 4 punts a falta de dos per al final del partit. Però un últim triple de Curry, el setè de la nit, ha assegurat el triomf, el títol de conferència i la classificació per a la gran final per a la franquícia californiana, i ha provocat l'eufòria de l'Oracle Arena.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut