Bàsquet

Els Cleveland Cavaliers tornen a superar els Atlanta Hawks (118-88) i ja són a la final de l'NBA

Els Cavs tornen a escombrar els Hawks i es proclamen campions de la Conferència Est amb un concloent 4-0. LeBron James jugarà la seva cinquena final consecutiva.

Actualitzat

Els Cleveland Cavaliers han aprofitat la primera oportunitat que han tingut per classificar-se en adjudicar-se la final de la Conferència Est i classificar-se per a la final de l'NBA. L'equip d'Ohio ha tornat a superar els Atlanta Hawks (118-88) i ha col·locat d'aquesta manera un 4-0 concloent en l'eliminatòria.

Aquest èxit es deu bàsicament a la tornada a l'equip de LeBron James, que es converteix en el primer jugador que jugarà cinc finals de l'NBA consecutives amb dos equips diferents. James ha continuat amb bones xifres en l'últim partit davant els Hawks: 23 punts, 9 rebots i 7 assistències en només 30 minuts, ja que ha descansat en l'últim quart, veient que tot estava ja dat i beneït.

El cas és que la seva tornada a Cleveland permet a 'equip jugar la seva segona final de l'NBA. James, per la seva banda, pot sumar el seu tercer anell després dels dos que va guanyar amb els Miami Heat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut