Hoquei patins

El Voltegrà torna a l'elit un any després del seu descens de categoria

Aquest cap de setmana comença una nova edició de l'OK Lliga. La màxima categoria de l'hoquei patins es posa en marxa amb el retorn d'un històric, el Voltregà, després de perdre la categoria la temporada passada. Aquesta temporada la competició tindrà dos equips menys en la categoria i, una vegada més, el FC Barcelona sortirà com el gran favorit per revalidar el títol, després que hagi conquistat les 13 últimes lligues de forma consecutiva.

Actualitzat
Un seguidor del Voltregà apareix a la plaça de Vic. Torna de la claveguera de l'infern, després que la temporada passada, per primer cop en la seva història, l'equip va baixar de categoria. Tres cops campions d'Europa, tot el poble es va conjurar perquè el càstig fos curt.

El descens ha acabat sent un revulsiu per a una població, Sant Hipòlit, que es va fer gran amb la indústria tèxtil, ara desapareguda, i amb l'equip d'hoquei sobre patins. Al capdavant del club s'hi han posat jugadors de l'equip de la dècada dels 90, ara convertits en directius. I el primer objectiu és tornar als orígens: que tots els nens del poble tornin a jugar a hoquei.

El calendari, però, els ha fet una mala passada. El partit del retorn serà demà al vespre a la pista del gran rival, el Vic, i no tindran inconvenient a fer-li el passadís perquè acaba de guanyar la Supercopa. Quan comenci el partit, el Voltregà haurà sortit definitivament de l'infern.
Anar al contingut