Tennis

El vídeo que tothom parla: el domador d'abelles que salva Alcaraz a Indian Wells

Un espectacular eixam d'abelles interromp el partit Alcaraz-Zverev durant 1 hora i 45 minuts: inesperat espectacle previ a la lliçó de tenis que el murcià li ha donat a l'alemany (6-3, 6-1) per classificar-se per a les semifinals

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El marcador estava 1 a 1. Feia 9 minuts que havia començat el partit. Servia Alcaraz, però no va poder fer-ho. Al voltant del murcià un munt d'abelles li ho impedien. Alexander Zverev s'ho mirava incrèdul. N'hi havia tantes que el partit es va haver de suspendre durant 1 hora i 46 minuts.

Les abelles s'havien instal·lat a la "spidercam", la càmera que permet veure imatges aèries, com si fos el seu niu. N'hi havia milers i moltes altres revolotejaven per la pista i les graderies.
 


La solució va arribar de mans d'un apicultor, que sense cap mena de protecció, més enllà d'unes ulleres de sol, es va convertir en l'heroi inesperat del partit. Amb una aspiradora, va aconseguir retirar les abelles i això va permetre que el partit es pogués reprendre amb normalitat.

L'apicultor, que es diu Lance Davis, va marxar de la pista molt aplaudit, com si fos una estrella de rock, gairebé. Molts espectadors van aprofitar per fer-se selfies amb ell. Està clar que va tenir els seus minuts de glòria. Fins i tot l'ATP li va fer una entrevista  per saber els motius de la invasió de les abelles.
 


L'anècdota de les abelles ha propiciat tota mena de reaccions a les xarxes socials, des de jocs de paraules fins a bromes i mems de tot tipus. També hi han dit la seva els que estan preocupats per la supervivència de les abelles. El compte d'X de Roland Garros tampoc no se n'ha estat de posar-hi cullerada.
 

  

Alcaraz-Sinner, en semifinals

Pel que fa al partit no va tenir més història que veure quant trigaria Alcaraz en derrotar l'alemany Alexander Zverev. El jugador murcià va ser moilt superior i va completar el que de moment és el seu millor partit del 2024. 6 a 3 i 6 a 1 en 1h i 19 minuts sobre el número 6 del món és una bona carta de presentació per encarar el partit de semifinals de dissabte que l'enfrontarà a l'italià Jannik Sinner (3 ATP), el tenista més en forma del moment.

El campió de l'Obert d'Austràlia no ha perdut cap partit en tot l'any. També ha guanyat el torneig de Rotterdam. Sinners no perd un partit des de la final del Masters --contra Djokovic-- al novembre. 
 


L'altra semifinal la jugaran el rus Daniil Medvedev (4 ATP), que va superar el danès Holger Rune i el nord-americà Tommy Paul (17 ATP), que es va desfer del noruec Casper Ruud.

Granollers, a la final de dobles

El barceloní Marcel Granollers, fent parella amb l'argentí Horacio Zeballos, jugaran aquest divendres la final de dobles d'Indian Wells. S'enfrontaran al neerlandès Wesley Koolhof i el croat Nikola Mektic, després de derrotar els italians Simone Bolelli i Andrea Vavassori per 4 a 6, 7 a 6 i 10 a 8. Granollers i Zeballos van salvar una pilota de partit en el desempat del segon set.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut