Futbol

El València rep l'Almeria a Mestalla i l'Atlètic visita el camp del Mallorca

El València rep aquest diumenge l'Almeria de Lillo a Mestalla. Tots dos equips arriben al partit en un bon moment anímic, amb els xe tercers a la Lliga i classificats per a quarts de la Lliga Europa, i amb els andalusos protagonitzant una segona volta per emmarcar. També es troben a l'alça el Mallorca i l'Atlètic de Madrid, que es veuen les cares a l'Ono Estadi. A més, el Vila-real mirarà d'apropar-se a posicions europees guanyant al camp d'un Màlaga en hores baixes, mentre que l'Osasuna i el Racing s'enfrontaran al Reyno de Navarra.

Actualitzat
Mallorca - At. de Madrid (17.00)

Els balears tenen un balanç d'onze victòries i només una derrota a l'Ono Estadi aquesta temporada a la Lliga, mentre que els matalassers no guanyen a domicili des del passat 9 de gener. A més, els de Quique Sánchez Flores afrontaran el partit sense el "Kun" Agüero, l'heroi de l'eliminatòria contra l'Sporting de Lisboa a la Lliga Europa, ni Simao, tots dos sancionats. El Mallorca, que en cas de guanyar se situaria quart, té les baixes de Nunes, Ayoze i Tuni.

Màlaga - Vila-real (17.00)

El Màlaga torna a mirar de prop el descens després d'haver encadenat tres derrotes consecutives. Muñiz podrà disposar de Duda però perd Weligton, lesionat de gravetat la passada jornada, per rebre un Vila-real que ha puntuat en les seves cinc últimes visites a La Rosaleda. Juan Carlos Garrido recupera Gonzalo Rodríguez i Fuster, que formaran part de l'onze titular.

Osasuna - Racing (17.00)


Dos equips amb mala ratxa es veuen les cares al Reyno de Navarra. L'Osasuna només ha sumat dos punts a les cinc últimes jornades, mentre que el Racing encadena sis partits sense conèixer la victòria i ja té el descens a quatre punts de distància. Camacho es queda sense els davanters Aranda i Pandiani, mentre que Portugal continua sense poder comptar amb Torrejón, lesionat.

València - Almeria (19.00)


L'Almeria visita Mestalla amb l'objectiu de seguir amb la bona dinàmica de resultats, ja que encadena set jornades invicte (tres empats i quatre triomfs) i només ha perdut un partit en aquest 2010. Lillo no podrà comptar amb dos fixos al seu esquema com Chico i Crusat davant un València amb nombroses baixes: Bruno i Maduro per sanció, i Marchena, Alexis, David Navarro, Mathieu i Albelda per lesió.
Anar al contingut