Actualitat blanc-i-blava

El València fa una oferta oficial a l'Espanyol de 5 milions i mig d'euros per Luis García

El València, a través del seu secretari tècnic Amedeo Carboni, ha fet una oferta oficial a l'Espanyol de 5 milions i mig d'euros pel traspàs del davanter Luis García. El club blanc-i-blau ha rebutjat l'oferta i ha assegurat que l'asturià es queda. Luis García i l'Espanyol es reuniran dilluns per acabar de tancar la millora de contracte de l'asturià. D'altra banda, Ernesto Valverde ha donat una llista de vint futbolistes que viatjaran aquest divendres a Itàlia per enfrontar-se al Palerm en un amistós, on tornen De la Peña i Pandiani.

Actualitzat

Iván de la Peña i Walter Pandiani, recuperats de les respectives lesions, són les novetats de la llista de vint jugadors convocats pel tècnic Ernesto Valverde per jugar l'amistós d'aquest divendres contra el Palerm, a la rodalia de Venècia. Per la seva banda, Rufete i David García no viatgen amb l'expedició blanc-i-blava per problemes físics. Tampoc no ha entrat a la llista per jugar contra el Palerm Armando Sá, convocat amb la selecció de Moçambic, ni el migcampista del juvenil Julián, que ha disputat alguns amistosos de pretemporada amb el primer equip. 

Una de les novetats que viatjarà a Itàlia, Pandiani, ha assegurat que té ganes de tornar a jugar després d'una setmana i mitja inactiu, i que no descarta poder ser titular contra el Barça a la Supercopa. El davanter uruguaià no va tenir gaires minuts la temporada passada amb Lotina a la banqueta. Amb Valverde, l'Espanyol sembla que jugarà amb dos puntes i això beneficia Pandiani, segons ha reconegut el mateix jugador. En aquest sentit, però, Pandiani té clar que han de canviar moltes coses de la temporada passada.

La plantilla s'ha entrenat aquest dijous a Sant Adrià. Divendres a les nou del matí l'expedició agafarà un vol cap a Venècia. L'amistós contra el Palerm es jugarà a dos quarts de nou a Sabbiadoro de Lignano, a uns 100 quilòmetres de Venècia i molt a prop d'on el Palerm està fent l'stage de pretemporada. L'Espanyol tornarà en vol xàrter després del partit. El club espera mentrestant l'últim fitxatge, el migcampista Jónatas, que podria passar revisió mèdica.

D'altra banda, des d'aquest dijous ja es poden comprar entrades per als partits de l'Espanyol a casa a través d'internet. A través de la pàgina www.rcdespanyol.com/ticketing, es pot escollir el partit i la localitat. El sistema s'estrena amb el partit d'anada de la Supercopa de dimecres que ve.

Jónatas vindrà més tard

L'Espanyol ja ha signat l'acord amb el Flamengo i amb els propietaris del 35% dels drets del futbolista pel traspàs del migcampista Jónatas. L'Espanyol haurà d'esperar per presentar el fitxatge del brasiler Jónatas Domingos. Finalment, el jugador no arribarà aquest divendres a Barcelona, sinó que ho farà després de jugar al Brasil dissabte l'últim partit amb la samarreta del Flamengo i posteriorment debutar amb el Brasil contra Noruega en un amistós. Al club carioca, presidit per Kleber Leite, s'han mostrat interessats els últims dies a retenir el jugador, però l'Espanyol ja té tota la documentació firmada pel Flamengo i el jugador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut