Sergio Rodríguez, amb problemes per superar la defensa de Romain Sato (EFE)

El València Basket sorprèn el Reial Madrid (82-88) en la jornada inaugural de la Lliga Endesa

L'equip blanc, que venia de guanyar-ho tot la temporada passada, ha encadenat la tercera derrota consecutiva

Sorpresa a Madrid, on el Reial Madrid, campió de tots els títols la temporada passada, va caure contra el València Basket (82-88). L'equip de Pablo Laso va veure com el seu rival el superava d'onze punts en el segon quart i se n'anava al descans amb un 37 a 45. Els locals es van refer en el tercer parcial, però en el quart el València va sentenciar.

El pivot nord-americà dels valencians, Justin Hamilton, va ser el màxim anotador del partit, amb 26 punts.

Aquesta és la tercera derrota consecutiva del Reial Madrid després de caure en les semifinals de la Supercopa ACB davant l'Unicaja de Màlaga i de perdre un partit amistós contra els Boston Celtics.