Waterpolo

El Terrassa vol trencar l'hegemonia de l'Atlètic Barceloneta a la Copa del Rei

Els egarencs, invictes a la Lliga, són els favorits per trencar la ratxa de l'Atlètic Barceloneta i guanyar la Copa d'enguany

Actualitzat

Aquest divendres comença a Barcelona una nova edició de la Copa del Rei de waterpolo, la XXIX, a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona.

El CN Terrassa és un dels favorits per a ser el campió d'enguany i trencar l'hegemonia de l'Atlètic Barceloneta. Els egarencs són líders invictes a la Lliga (només han empatat un partit) i també han guanyat els dos partits que han jugat contra els de la Barceloneta.

El torneig el juguen 8 equips, 7 dels quals catalans, en una edició que és més oberta que en anys anteriors. Els quatre primers classificats de la Divisió d'Honor es creuen a quarts i semifinals.

L'At. Barceloneta, guanyador de les últimes dues edicions, obrirà el torneig amb el Mediterrani, al que ja van guanyar fa una setmana per un contundent 3-13. El CN Terrassa, per la seva part, ho té més complicat ja que s'ha d'enfrontar amb el Sabadell a quarts, l'únic equip que els ha tret un punt aquesta temporada. Tot i això els egarencs són els favorits ja que sumen 7 victòries consecutives a la Lliga i compten amb el Pitxitxi, Sergi Mora amb 50 gols.

L'altra part del quadre

A l'altra banda del quadre el CN Barcelona, l'amfitrió, torna a jugar la Copa (l'any passat no ho va fer) i s'enfronta a l'equip madrileny R. Canoe, però els madrilenys acumulen tres derrotes consecutives a la Lliga. El CN Mataró s'enfrontarà a l'equip revelació de la Lliga, el Poble Nou, que torna a jugar la Copa després de 13 anys de no participar-hi.

El CN At. Barceloneta és l'equip que més Copes del Rei té, 10, seguit del CN Barcelona amb 8, el CN Catalunya amb 6, el Sabadell amb 3 i el Mediterrani amb 1.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut