L'entrenador brasiler Levir Culpi, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

El tècnic brasiler Levir Culpi s'ofereix a treballar de manera gratuïta per al Chapecoense

Levir Culpi, que va ser acomiadat del Fluminense el novembre passat pels mals resultats de l'equip carioca, ha assegurat que està a disposició del club de Chapecó en un missatge publicat al seu compte de Twitter

Actualitzat

El tècnic brasiler Levir Culpi s'ha ofert a treballar de manera gratuïta per al Chapecoense, que la setmana passada va perdre gran part de la plantilla en un tràgic accident d'avió a Medellín. "Ahir al matí em vaig despertar decidit a oferir el meu treball de manera voluntària al Chapecoense fins al final del Campionat regional al maig", ha afirmat l'extècnic de l'Atlètic Mineiro i del Fluminense en un missatge publicat al seu compte de Twitter.  

L'entrenador, que va ser acomiadat del Fluminense el novembre passat pels mals resultats de l'equip carioca, ha assegurat que està a disposició del club de Chapecó, que aquest cap de setmana va retre l'últim homenatge als seus jugadors i equip tècnic al seu estadi. "En aquest moment de consternació ofereixo tan sols una mà i em poso a la seva disposició. Tot i això, és una decisió que ha de prendre el club, en el moment oportú", ha aclarit Culpi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut