El Sevilla perd a Braga (1-0) i haurà de remuntar al Sánchez Pizjuán

El Sevilla haurà de remuntar al Sánchez Pizjuán si vol jugar la fase de grups de la Lliga de Campions. Els andalusos han perdut per 1-0 al camp de l'Sporting de Braga en l'anada de l'última eliminatòria prèvia de la competició. Els d'Antonio Álvarez han dominat el primer temps, amb pal inclòs de Luis Fabiano, però no han mogut el marcador. I els portuguesos ho han aprofitat per endur-se la victòria gràcies a una diana, en el minut 62 i en posició dubtosa, de Matheus. La tornada, dimarts que ve a Sevilla.

La primera meitat ha estat ensopida. Els locals han cedit tota la iniciativa als andalusos, que s'han pogut avançar en el marcador en el minut 4, quan Luis Fabiano ha rematat al pal una bona jugada i posterior centrada de Jesús Navas. El Braga no s'ha acostat a la porteria del Sevilla fins als últims instants de la primera meitat. Ha estat una jugada de Matheus que Palop ha pogut salvar en última instància.

En la segona part tot ha canviat. Per començar, el Sevilla, amb una jugada de Jesús Navas hauria pogut inaugurar el marcador. Però el Braga, veient la inopèrancia dels andalusos, han posat fil a l'agulla i, en el minut 62, Matheus ha marcat l'únic gol del partit. La centrada ha estat de Sílvio, remata Paulo César, la treu com pot Palop i Matheus, el golejador del Braga, ha sentenciat aquest partit. Problemes, doncs, per als sevillans, que han decebut en aquesta segona part, de cara al partit de tornada al Sánchez Pizjuán, on hauran de remuntar aquest gol en contra.