Lliga de Campions

El Sevilla està centrat en l'anada de la prèvia de la Champions davant de l'Sporting de Braga

Abans de la Supercopa, el Sevilla té un altre compromís important. Els andalusos juguen aquest dimecres contra l'Sporting de Braga en la prèvia de la Champions, un partit que es podrà veure en directe per TV3, a les 20.45. L'obstacle que ha de superar el Sevilla per tornar-se a vestir d'estrelles és l'Sporting de Braga, un equip ferm en la pressió, poderós a pilota aturada i que domina el sospitós art de saber adormir els partits. És l'especialitat d'un tècnic que, en aquest cas, fa honor al seu nom: Domingos Paciencia. Contra el subcampió portuguès, doncs, el Sevilla ho té clar: partit intens i, si cal, un pèl accelerat. Hi ha pressa per entrar per la porta gran d'Europa.

Actualitzat
Els homes d'Antonio Álvarez segueixen el tòpic. Per jugar el partit més important de la temporada, caldrà que l'equip s'assembli al que va remuntar l'anada de la Supercopa al Barça. La segona part del Sánchez Pizjuán marca el guió dels andalusos, conscients que es juguen molt prestigi, però també molts euros.

El Sevilla disposarà de Luis Fabiano, després de la frustrada venda al Marsella, i de Kanouté, que es troba en ple ramadà. Dos davanters que Monchi ha qualificat com la parella d'atacants més rendible dels últims 50 anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut