Carlos Bacca celebrant un gol amb la samarreta del Sevilla a la final de l'Europa League (Reuters)
Futbol

El Sevilla i el Milan fan oficial el traspàs del colombià Carlos Bacca al club italià

Tots dos clubs ho han fet oficial, però ningú ha concretat per quantes temporades ha firmat el davanter colombià amb l'equip italià

Actualitzat

Sevilla i Milan han fet oficial el traspàs del jugador colombià, Carlos Bacca, al club italià després que el davanter ja hagués conegut les condicions del seu fitxatge pel club italià. Fa poc dies l'AC Milan va anunciar l'interés per Bacca i finalment aquest dijous el club sevillista ha dit en el seu web oficial que ha arribat amb un acord amb el conjunt entrenat per Siniša Mihajlović per tranferir al jugador colombià. Cap dels dos ha confirmat quantes temporades ha signat encara que durant les negociacions es va dir que seria per quatre temporades.

 

L'operació s'ha tancat en 30 milions d'euros: la clàusula de rescissió del ja exjugador sevillista que al setembre farà 29 anys. Bacca ha jugat en el Sánchez Pizjuan durant dues temporades on ha fet 49 gols en 108 partits i ha ajudat al club ha aixecar dues Lliga Europa. El Sevilla li ha desitjat "tota la sort del món en aquesta nova etapa" a l'AC Milan.

 

 

Anar al contingut