El São Paulo perd contra l'Internacional (1-2) en la final d'anada de la Libertadores

El São Paulo, vigent campió de la Copa Libertadores, no ha pogut derrotar l'Internacional de Porto Alegre i ha caigut per 1-2 en l'anada de la final. La segona final consecutiva entre equips brasilers en 47 anys d'història de la competició ha estat marcada per l'emoció durant tot el matx. Rafael Sobis ha avançat l'equip visitant després de culminar dues jugades de contraatac, en els minuts 53 i 62, mentre que el defensa Edcarlos ha escurçat distàncies en una rematada de cap en el minut 75.

D'aquesta manera, el São Paulo haurà de guanyar a l'estadi Beira-Río si vol revalidar el seu títol de campió de la Copa Libertadores. La gran preocupació de l'entitat paulista serà saber si pot comptar finalment amb el jugador referència en la línia d'atac. El brasiler cedit pel Betis, Ricardo Oliveira, espera poder convèncer els dirigents andalusos per tal de jugar el partit de tornada abans de reincorporar-se novament a la disciplina dels verd-i-blancs.