Esports

El Saló del Videojoc de Barcelona presenta 'Blood Sport', on el jugador dóna sang si perd la partida

El jugador disputa la partida amb una agulla clavada al braç connectada a un conducte que va directe a la bossa de sang

Actualitzat

Assegut davant de la pantalla, amb el comandament a les mans i gaudint d'una partida de videojoc en diferents disciplines esportives, així es juga al 'Blood Sport'. La diferència és que el jugador té una agulla clavada al braç que està connectada a un conducte que comunica amb una bossa de sang.

Dos canadencs van tenir aquesta idea per incentivar la donació de sang, una acció altruista que dia rere dia disminueix mentre que als hospitals cada cop en necessiten més. L'estímul és jugar un partit de futbol, per exemple, en un entorn virtual molt cuidat, però si l'equip de qui té el comandament entre mans encaixa una derrota, el sistema activa l'extracció de sang de manera automàtica.

No és un joc per tenir a casa, però s'ha ideat perquè colles d'amics es desplacin a un hospital proper i tinguin una estona de diversió mentre contribueixen amb el banc de sang més proper. Les primeres experiències als Estats Units estan funcionant molt bé i es dóna el cas que la major part de donants-jugadors és el primer cop que donen sang a la seva vida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut