Aficionats de River, animant des de la graderia (Reuters)
Futbol

El River Plate ja ha fet l'últim entrenament al Monumental i viatjarà al Japó aquest mateix diumenge

L'equip argentí ha fet una última sessió de portes obertes davant de milers d'aficionats, que també han organitzat una caravana per acomiadar l'equip a l'aeroport

Actualitzat

Unes deu mil persones han estat presents aquest dissabte a l'estadi Monumental de River Plate per acomiadar el seu equip en l'últim entrenament abans de marxar al Japó per participar del Mundial de Clubs.

Entre càntics i aplaudiments per als jugadors i el tècnic, Marcelo Gallardo, els simpatitzants han vist una sessió treball distès amb pilota i exercicis físics lleugers, que no ha donat pistes del plantejament que el FC Barcelona es trobaria en una hipotètica final contra el campió sud-americà al mundialet.

River Plate arriba a aquesta competició després d'una any brillant en el qual ha guanyat les copes Sud-americana, Libertadores, Recopa i Suruga Bank, i espera culminar el 2015 amb una bona actuació al Japó.

Abans de viatjar, l'única preocupació per a Gallardo és el davanter uruguaià Rodrigo Mora, que continua sense poder exercitar-se a causa d'una síndrome respiratòria que, no obstant, no li impedirà agafar l'avió.

Aquest mateix diumenge, la delegació de River marxarà cap al Japó dividida en dos grups que arribaran a la capital nipona via Frankfurt i París. Els simpatitzants 'millonarios' han convocat una caravana de cotxes que acompanyarà els seus ídols fins a l'aeroport d'Ezeiza.

River s'allotjarà en una localitat prop a Tòquio durant quatre dies per després traslladar-se a Osaka on esperarà la semifinal del torneig amb un rival que sorgirà dels creuaments previs entre Auckland City (Nova Zelanda), MP Mazembe (Congo) i el local Sanfecce.

Anar al contingut