El Reus suma un punt al camp del Llorca (1-1)

Un cop més, l'equip català ha tret el màxim profit de la seva producció ofensiva

El Reus ha sumat un punt en la seva visita al camp del Llorca (1-1), un resultat que es pot considerar just. Els locals han dominat els primers 45 minuts, mentre que els catalans han reaccionat en la segona. Ha estat el tercer empat dels del Baix Camp en 5 jornades de Lliga.

Eugeni ha tingut una bona ocasió pels murcians en un xut de falta directa, però una bona aturada de Santamaría ha evitat el gol. En el minut 38, Dani Ojeda ha rematat en el primer pal una centrada de Pomares per anotar l'1 a 0.

En la represa, els d'Aritz López Garai han tingut la pilota, tot i que sense generar gaire perill, fins que Gus Ledes ha enganxat un fort xut que un defensor local ha desviat lleugerament. Així ha arribat el gol de l'empat reusenc en el minut 66.