El Reus es complica la vida després de caure derrotat a casa per l'Osca (0-1) amb un gol en el temps afegit

El Reus torna a perdre a casa. Dels últims nou partits al Municipal només n'ha guanyat unt. Aquest diumenge ha perdut per la mínima contra l'Osca en el temps afegit amb un gol de Samu Saiz.

Ple absolut al Municipal de Reus amb un total de 4.908 espectadors per presenciar un partit que ha acabat amb derrota davant de l'Osca per 0 a 1. El partit ha començat força equilibrat amb rematades de Gonzalo Melero i Jair, per part de l'Osca, i dues de Fran Carbià per part del Reus. Els últims minuts de la primera part s'han animat força amb una rematada de Máyor que ha sortit massa alta i amb la rèplica del jugador de l'Osca, Juan Aguilera. La seva rematada també ha sortit desviada, en aquest cas a l'esquerra de la porteria d'Edgar Badia.

Al descans s'hi ha arribat amb empat a zero al marcador i en la segona les millors ocasions han estat per a l'equip de Natxo González amb rematades de Guzzo, de Fran Carbià i de López Garai, de cap. Vítor Silva, de falta directa, també ha tingut la seva opció i Máyor ho ha tornat a intentar amb una rematada força desviada. En temps afegit i a la sortida d'un córner, Samu Saiz, l'home més perillós de l'Osca, ha marcat el gol de la victòria del seu equip i el seu sisè a la Lliga. Galleda d'aigua freda per al Reus, que baixa fins a la tretzena posició amb 40 punts, a 4 del descens. L'Osca suma el novè partit consecutiu sense perdre.