Futbol

El Reial Madrid suma un agònic empat contra l'Athletic Club al Bernabéu (1-1)

Iñaki Williams ha avançat els lleons en el minut 13, però Cristiano Ronaldo, en el 86, ha establert la igualada definitiva amb un toc d'esperó

Xavi TorresActualitzat

La Lliga de Campions ja espera el Madrid. Durant el proper cap de setmana podran descansar ja que el seu rival, el Sevilla, jugarà dissabte la final de la Copa contra el Barça. Dimecres visitarà Munic després de perdre el seu 17è punt a la Lliga a l'estadi Santiago Bernabéu.

El Reial Madrid, amb nou titulars (només Asensio i Vázquez per Casemiro i Isco respecte l'onze de gala) ha encarat el partit molt fred la qual cosa ha permès l'Athletic crear les seves dues úniques ocasions abans del descans. En la primera, San José s'ha trobat un inspirat Navas, i en la segona, en el minut 13, Williams ha aprofitat una passada interior de Córdoba per marcar el 0 a 1.

Una gran acció individual que ha provocat l'endarreriment del conjunt basc fins a viure la resta de la primera part instal·lat en la seva pròpia àrea. Ronaldo ha rematat al travesser abans que el porter Kepa s'erigís en el gran protagonista, amb vuit parades, algunes molt destacables, com en els xuts de Ronaldo (16') i Marcelo (18') i, sobretot, després d'una rematada de cap de Varane (31') i una magnífica jugada personal d'Asensio (42').

La segona part ha començat com la primera, és a dir, amb una excel·lent oportunitat pels de José Ángel Ziganda. Una centrada de De Marcos ha provocat una primera rematada de Córdoba contra el cos de Carvajal i una segona, de Raúl Garcia, que ha anat al travesser de la porteria blanca. El marcador ha fet imaginar la reacció madridista però aquesta s'ha fet esperar... i no ha acabat d'arribar.

El domini de la possessió no ha estat acompanyat de passió i sense intensitat, Kepa gairebé no ha hagut d'intervenir. Zidane ha fet sortit Bale i Isco per Benzema i Asensio però l'equip no ha millorat. El gol de l'empat ha arribat en una acció aïllada als 86 minuts després d'un xut de Modric des de la frontal desviat en l'últim instant per Cristiano Ronaldo. L'Athletic no puntuava en el Bernabéu des del 2005.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut