Eurolliga

El Reial Madrid s'estavella contra la intensitat defensiva de l'Estrella Roja al Pionir de Belgrad (82-70)

Els blancs sempre han anat a remolc en el marcador i han encaixat la segona derrota consecutiva a domicili tot i els 25 punts de Jeffery Taylor

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha encaixat la segona derrota consecutiva a domicili a l'Eurolliga a la pista de l'Estrella Roja de Belgrad. Els blancs sempre han anat a remolc en el marcador i s'han estavellat contra la intensitat defensiva d'un rival impulsat per la incansable afició del Pionir.

Després d'un inici bastant igualat, els serbis han començat a obrir diferències i han tingut un màxim avantatge d'11 punts en el segon quart (36-25). Els homes de Pablo Laso, que ha tingut la baixa de Rudy Fernández per la seva paternitat, han estat més erràtics del que és habitual en atac i només Jeffery Taylor s'ha salvat del desgavell general.

Al descans, l'Estrella Roja dominava per vuit punts de marge (43-35) i en la represa, el Madrid semblava que podia reaccionar, però només ha estat un miratge. Els blancs s'han tornat a col·lapsar contra la bona defensa dels serbis i, a més, han perdut el concurs de Luka Doncic, que s'ha retirat de la pista coix i ja no ha pogut tornar a jugar.

Amb un joc coral per sobre de les individualitats, l'Estrella Roja s'ha acabat imposant clarament a un Madrid que, tot i els 25 punts de Taylor, màxim anotador del matx, no ha pogut evitar la derrota. Malgrat encaixar la cinquena desfeta en 14 jornades, el Madrid es manté a la part alta de la classificació.