Javier Pastore celebra el segon gol en el partit contra el Niça (Reuters)
Futbol

El PSG derrota el Niça (1-3) i recupera els ànims abans d'enfrontar-se amb el Barça en el partit de tornada dels quarts de la Champions

Els parisencs recuperen provisionalment la primera posició en la Lliga francesa

Carolina PonsActualitzat

El París Saint-Germain ha derrotat el Niça per 1 a 3 a l'Allianz Riviera en la 33a jornada de la Ligue 1.

Després d'haver vist els seus somnis de la Champions League esvaïts per la derrota per 1 a 3 en el partit d'anada dels quarts de final davant del Barça, el PSG ha centrat la seva atenció de nou a la batalla pel títol domèstic.

Tot i l'absència de Zlatan Ibrahimovic, que va ser suspès per tres partits, i dels lesionats Thiago Silva i Thiago Motta, l'argentí Javier Pastore i l'uruguaià Edinson Cavani han reanimat l'equip. Amb la victòria davant del Niça, lha aconseguit tres punts que li permeten recuperar la primera posició, a l'espera del partit de diumenge de l'Olympique Lió, que rep el Saint-Étienne.

El PSG ha obert el marcador amb un gol de Pastore gràcies a l'assistència de Lucas Moura. Abans de passar pels vestidors, el conjunt de Claude Puel ha igualat el partit amb un gol de Bodmer, que ha rematat una falta llançada per Benrahma. Un altre gol de Pastore ha donat avantatge als de Laurent Blanc, que han ampliat la diferència gràcies a l'encert en un penal llançat per Cavani.

Anar al contingut