El PSG agafa un mínim avantatge contra el Chelsea en un duel d'alta exigència al Parc dels Prínceps (2-1)

El campió francès s'ha acabat imposant amb un gol d'Edison Cavani que ha desfet l'empat a un en el minut 78 i afrontarà amb una mínima renda el partit de tornada a Stamford Bridge

David CarballoActualitzat

El PSG ha sumat un triomf per la mínima davant el Chelsea en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al Parc dels Prínceps. En una reedició de l'eliminatòria de la temporada passada, el campió francès s'ha acabat imposant amb un gol d'Edison Cavani, que ha desfet l'empat a un en el minut 78.

El conjunt de Laurent Blanc ha fet una sortida amb una pressió asfixiant i ha tancat el Chelsea a la seva àrea. Verratti i Lucas Moura han donat els primers avisos sobre la porteria de Courtois, però els visitants han resistit i han disposat de la millor ocasió per avançar-se en el marcador. Kevin Trapp ha desviat amb una mà providencial un cop de cap de Diego Costa i la pilota s'ha acabat estavellant al travesser.

L'equip de Guus Hiddink, amb els exblaugranes Cesc Fàbregas i Pedro a l'onze titular, s'ha espolsat el domini incial del PSG amb el pas dels minuts, però han estat els locals els que s'han posat al davant. Zlatan Ibrahimovic ha fet l'1-0 en el minut 39 després d'un xut de falta que ha rebotat en Obi Mikel i ha desviat la pilota fora de l'abast de Courtois. Però, just abans de descans, ha empatat el Chelsea. Diego Costa ha pentinat una falta centrada per Willian i Obi Mikel ha esmenat l'acció anterior per rematar al fons de la porteria.

Cavani desfà l'empat

En l'inici de la represa, Trapp ha tornat a evitar el gol de Diego Costa que hauria posat molt coll amunt l'eliminatòria al PSG. Però, a partir d'aquí, el conjunt francès ha posat setge a la porteria visitant i ha acabat trobant el premi del gol. A dotze minuts del final, Di María ha connectat molt bé amb Cavani, que ha batut Courtois amb poc angle poc després d'entrar al terreny de joc en el lloc de Lucas Moura.

El PSG no s'ha conformat amb aquest resultat i ha buscat un tercer gol que li donés una mica més de tranquil·litat de cara al partit de tornada a Stamford Bridge. El Chelsea, sense opcions a la Premier, ha resistit i confia poder capgirar l'eliminatòria al seu estadi.