Unai Emery, a la banqueta del PSG (EFE)
Futbol internacional

El president del PSG confirma la continuïtat d'Unai Emery a la banqueta després de conquerir la Copa de França

Nasser Al-Khelaïfi va confirmar que l'entrenador basc seguirà la temporada que ve "al 200%", encara que va reconèixer que "no ha estat la millor temporada" després de ser destronats pel Mònaco com a campions de Lliga i de quedar eliminats als vuitens de final de la Champions

Actualitzat

Un gol en pròpia porteria d'Aly Cissokho en el minut 91 va donar el títol de la Copa de França al PSG, en imposar-se per 0 a 1 al modest Angers en la final. Va ser el partit de comiat de Maxwell Scherrer, el brasiler que va guanyar dues Champions amb el Barça. Després d'aixecar el títol, el president del París Saint-Germain, Nasser Al-Khelaïfi, va confirmar que l'entrenador de l'equip, el basc Unai Emery, seguirà la temporada que ve "al 200%", encara que va reconèixer que "no va ser la millor temporada".  

Després de guanyar l'onzena Copa de França del seu palmarès, Al-Khelaïfi va assegurar que sempre ha mantingut que el tècnic basc seguiria en el seu càrrec. "Es quedarà al 200%, estic segur. Ell està content aquí i nosaltres estem contents amb ell. Seguirà treballant aquí", va confirmar el president del conjunt parisenc.  

El màxim mandatari del PSG va destacar la importància d'acabar la temporada amb un títol, però ha reconegut que "no va ser la millor temporada tot i haver guanyat tres títols", ja que també van sumar la Copa de la Lliga i la Supercopa de França, però van ser destronats pel Mònaco com a campions de la Lliga francesa i van quedar eliminats als vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça en una eliminatòria marcada per la històrica remuntada del Barça al Camp Nou en el partit de tornada.
Anar al contingut