Futbol

El Nàstic rep la Ponferradina al Nou Estadi en un duel vital per sortir de la zona de descens

El Nàstic rebrà aquest diumenge la Ponferradina al Nou Estadi amb l'objectiu de sumar una victòria contra un rival directe en la lluita per evitar el descens. Els homes de Joan Carles Oliva afronten el duel amb la moral alta després d'encadenar dos triomfs consecutius contra el Valladolid i l'Albacete que els han permès situar-se a només tres punts de la permanència. La Ponferradina arribarà a Tarragona amb nou entrenador, Claudio Barragán, que s'estrenarà a la banqueta del conjunt lleonès, ara mateix penúltim de la classificació amb dos punts menys que el Nàstic.

Actualitzat
Les dues últimes victòries consecutives contra el Valladolid i l'Albacete han servit al Nàstic per retallar en tres punts la distància amb l'equip que marca la permanència, el Recreativo. En plena recuperació, el conjunt grana afronta la visita de la Ponferradina amb la moral pels núvols i veu el futur amb més optimisme respecte a unes setmanes enrere, quan estava enfonsat a la cua de la classificació i semblava que tenia un peu i mig a Segona B.

Joan Carles Oliva donarà continuïtat a l'equip que va guanyar la setmana passada al Carlos Belmonte, tot i que podria donar entrada a l'onze titular als dos últims fitxatges en el mercat d'hivern, Álex Bergantiños i Borja Viguera, que es va estrenar amb un gol d'or.

Mentrestant, la Ponferradina afrontarà el partit en plena crisi de resultats, amb un equip llastrat per les baixes i amb nou entrenador, Claudio Barragán, que debutarà a la banqueta del conjunt lleonès en substitució del destituït José Carlos Granero després de l'etapa d'interinitat de Tomás Nistal. Claudio ha hagut de recórrer al davanter del filial Borja per completar la convocatòria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut