Futbol

El Nàstic rep aquesta tarda l'Osca al Nou Estadi, en un duel de dos equips en hores baixes

El Nàstic mirarà avui d'afinar de cara a la porteria per intentar sumar tres punts importantíssims davant l'Osca. Els aragonesos es troben a només un punt per sobre del Nàstic, en una de les últimes places de la classificació. Luis César podrà comptar finalment amb el porter titular, Rubén Pérez, que s'ha recuperat de les molèsties al braç esquerre. Rodri podria ser la novetat en l'onze inicial del Nàstic, igual que Berry Powel. El perill dels aragonesos és un vell conegut: el davanter Roberto, que coneix bé les porteries del Nou Estadi.

Actualitzat
Fa dos mesos i mig que el Nàstic no guanya a casa. Tot i això, els de Luis César estan recuperant-se en les últimes jornades del seu mal inici de temporada. Si guanya avui, el Nàstic sumaria set dels últims nou punts possibles. Per fer-ho haurà de superar l'Osca, que entrenat per l'exblaugrana Onésimo es troba amb les mateixes urgències per sumar punts que els tarragonins.

El tècnic del Nàstic, Luis César, podrà comptar finalment amb el porter Rubén Pérez, i també recupera Gerardo. Les úniques baixes dels tarragonins són Vicente, Delporte i Rull. Luis César no vol que els seus jugadors es confiïn i va avisar ahir en roda de premsa de la perillositat dels aragonesos: "L'Osca ha guanyat al camp del Xerez i del Barça B, i això només ho pot fer un bon equip". La classificació tan dolenta de l'Osca s'explica pels mals resultats al seu propi terreny de joc. Un altre al·licient serà veure el retorn de dos exjugadors granes, Roberto i Bauzà. Roberto serà el referent ofensiu dels aragonesos, mentre que Bauzà ocuparà el lloc del lesionat Sastre al mig del camp.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut