Futbol

El Nàstic i el Girona aprofitaran les seves opcions d'ascens en l'última jornada de Segona

Tarragonins i gironins volen tancar una bona temporada amb un gran premi. En el cas dels primers, aquest podria ser l'ascens directe a Primera Divisió. Per als segons, seria disputar per segon any consecutiu el play-offf d'ascens.

Actualitzat

Aquest dissabte el Nàstic apurarà les seves opcions de guanyar de forma directe l'ascens a Primera. A les 20:30, en una última jornada que es disputa de forma unificada, els de Vicente Moreno hauran de guanyar al Nou Estadi l'Alabès i esperar que el Leganés no faci el mateix al camp del Mirandès. En cas de no donar-se les dues condicions, l'equip grana hauria d'aconseguir el seu tercer ascens a la màxima categoria del futbol espanyol en els play-offs per l'ascens i amb el factor camp a favor.

Per segona jornada consecutiva s'han esgotat les entrades a l'estadi de Tarragona. El rival, ja amb l'ascens directe a la butxaca i després d'una setmana de celebracions, buscarà un triomf per tancar la seva brillant temporada amb el títol de campió de Segona A (amb un empat en té prou). Moreno no podrà comptar amb el georgià Aburjania, convocat per la seva selecció. Aquest serà segurament l'únic canvi a un onze titular que ha guanyat 5 dels seus últims 6 partits. L'altra baixa serà el porter suplent Fabrice Ondoa, també per compromisos internacionals

El Girona, per la seva banda, intentarà mantenir-se en les posicions que permeten jugar el play-off al camp d'un rival que lluita per evitar el descens, la Ponferradina. Els lleonesos salvarien la categoria amb un triomf sense necessitat de dependre d'altres resultats, i sortiran disposats a aconseguir-ho. Com el Nou Estadi de Tarragona, "El Toralín" també serà ple fins a la bandera. 

Els de Pablo Machín, per la seva banda, també s'asseguraran la promoció amb un triomf sense esperar a veure que fan la resta d'aspirants. L'equip, però, no ha aconseguit guanyar en els seus tres últims desplaçaments (1 derrota i 2 empats). El tècnic recupera Ruben Alcaraz i Felipe, però segueix sense els lesionats Mas i Jairo.

El Llagostera s'acomiadarà aquest dissabte de la Segona A, categoria on ha jugat les dues últimes temporades. Ho farà a casa davant d'un dels rivals del Girona en la lluita per accedir al play-off, el Saragossa. Als aragonesos els cal un punt per fer els deures sense esperar favors. Oriol Alsina recupera per la cita als sancionats Escassi, Tébar i Natalio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut