Els jugadors del Nàstic fan un gol en la seva remuntada al camp de l'Elx (Foto: @laliga)

El Nàstic fa 4 gols al camp de l'Elx, però acaba firmant un empat insuficient per allunyar-se de la zona de descens

No és gens habitual fer 4 gols fora de casa. I encara ho és menys marcar un pòquer de gols i no aconseguir la victòria. Això és el que li ha passat al Nàstic al camp de l'Elx.

El Nàstic torna del camp de l'Elx amb sensacions contradictòries. D'una banda, satisfacció per haver poder remuntat un partit que perdia clarament. I per l'altra, disgust per no haver sumat 3 punts vitals per sortir de les posicions de descens de la classificació de Segona. Els tarragonins, que tenien el partit perdut, s'han trobat guanyant per acabar sumar un empat insuficient (4-4).

El matx ha començat molt animat, amb les rematades d'Àlex López, Wilfried Zahibo i Mohammed Rharsalla per als visitants ja en el primer minut. L'Elx no ha trigat gaire a respondre, i l'ocasió més clara ha estat una rematada a boca de canó de Pedro. En el minut 11, el conjunt català ha obert el marcador, amb un gol d'Àlex López després d'una assistència d'Ikechukwu Uche. Tres minuts després ha arribat l'empat local, quan Nino ha culminat una assistència de Pedro. I en el minut 18 el davanter il·licità ha tornat a marcar, ara de cap aprofitant una centrada de Pablo Hervías.

El duel ha embogit després del descans. Javi Matilla ha fet el 3 a 1 de falta directa en el minut 61. Quatre minuts més tard, Pedro ha fet mans dins la seva àrea i Sergio Tejera ha aprofitat el penal per acostar els de Vicente Moreno a l'electrònic. Els visitants s'han llançat a l'atac i han estat recompensats amb dos gols, l'empat a 3 d'Àlex López en el minut 69 en una jugada de córner i el 3 a 4 de Jean-Luc, que havia entrat en joc a la segona meitat, rematant una centrada del mateix López en el minut 74.

L'alegria no ha durat gaire en el bàndol visitant. L'Elx només ha necessitat quatre minuts per aconseguir la igualada en el marcador, quan Albert Dorca ha rematat una nova passada d'Hervías. Nino ha tingut el 5 a 4 en una rematada de cap molt a prop de la línia de gol en el minut 83. Ja en el temps de descompte, el Nàstic s'ha quedat amb 10 per l'expulsió de Iago Bouzón. El conjunt de Tarragona és l'únic de la categoria que encara no ha guanyat cap partit (6 empats, 3 derrotes).