Ondoa, durant un entrenament amb el Nàstic (@NASTICTARRAGONA)
Futbol

El Nàstic cedeix el porter camerunès Ondoa al Sevilla Atlètic

El porter africà havia demanat sortir del club per tenir més minuts després de fitxar pel Nàstic a meitat de la temporada passada

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona ha anunciat la cessió amb opció de compra del porter Fabrice Ondoa al Sevilla Atlètic, per una temporada. Ondoa havia demanat sortir per tenir més minuts després de fitxar pel Nàstic a meitat de la temporada passada.

El camerunès, malgrat ser futbolista del primer equip grana, només va jugar amb el filial, la Pobla de Mafumet, conjunt que va acabar baixant a Tercera Divisió. Als seus 20 anys, el porter va arribar al Nàstic procedent del Barça B, equip en el qual tampoc no va tenir el protagonisme que esperava.  

Per substituir Ondoa, el club tarragoní ha fitxat el veterà meta argentí Diego Sebastián Saja que, als seus 37 anys, arriba al Gimnàstic després d'acabar el seu contracte amb el Racing Club d'Avellaneda i el porter, el macedoni Stole Dimitrievski, que arriba lliure procedent el Granada per cobrir la baixa de Manolo Reina, que estarà diversos mesos apartat dels terrenys de joc per una lesió al genoll dret.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut