Espanyol

El migcampista del filial de l'Espanyol Marc Roca diu viure "un somni" després de fer-se un lloc al primer equip

El jove Marc Roca, amb fitxa de l'Espanyol B, s'ha fet un lloc a les alineacions de l'entrenador del primer equip, Quique Sánchez Flores

Actualitzat

L'endemà del triomf davant del FC Barcelona a la final de la Supercopa de Catalunya, l'Espanyol s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els titulars s'han quedat al gimnàs mentre els suplents han treballat a la gespa, amb partidet inclòs.

El migcampista Hernán Pérez s'ha entrenat de forma individualitzada. El paraguaià es recupera favorablement d'una sobrecàrrega a l'adductor dret que el va deixar fora de la final contra el Barça i podria arribar a temps de jugar diumenge contra el Betis. Més difícil ho tenen Òscar Duarte (sinovitis al turmell esquerre) i Álvaro Vázquez (molèsties al bíceps femoral de la cama dreta), que també han treballat al marge.

A la roda de premsa posterior, el jove Marc Roca ha reconegut que "està vivint un somni. Tant de bo no em desperti. He començat bé, però sempre vull més i espero que això no es quedi aquí". El migcampista del filial poc a poc es va aclimatant a la Primera Divisió, que té "un altre ritme, però estic entrenant bé".

Roca s'ha mostrat convençut que la dinàmica blanc-i-blava millorarà ben aviat: "L'equip s'entrena bé i crec que la victòria arribarà segur. No tenim ansietat, sinó moltes ganes de fer-ho bé i guanyar. Quan encadenem dues victòries anirem cap amunt, segur".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut