remuntada
La celebració del Barça no s'havia d'haver produït, segons la queixa que circula per internet
Futbol

El madridisme es mobilitza a les xarxes per reclamar que el Barça-PSG es repeteixi

Un aficionat ha publicat una petició a Change.org en la qual destaca fins a 13 irregularitats amb les quals l'àrbitre va afavorir els blaugranes

Actualitzat

Un aficionat del Reial Madrid que s'identifica com a Luis Melendo Olmedo ha triomfat a les xarxes socials durant les últimes hores gràcies a una insòlita reclamació que ha publicat al portal Change.org: vol que el partit de la remuntada del FC Barcelona enfront del París Saint-Germain (6-1) es repeteixi. La reclamació està dirigida a la UEFA Champions League i també, literalment, als "Madridistes" i a "Tot el món".

Melendo no vol només que el partit es repeteixi, sinó que demana la "in habilitación" (sic) de l'àrbitre del partit, Deniz Aytekin, per les errades que, diu, van afavorir la victòria blaugrana.

El denunciant fa un llistat de tretze d'aquestes errades, que descriu en la publicació, i juntament a les quals inclou enllaços cap a proves gràfiques, com captures d'imatge i arxius .gif trets d'internet i, fins i tot, piulades d'altres aficionats indignats.

A partir d'aquí, assegura com a fets demostrats que Gerard Piqué, Luis Suárez i Neymar havien d'haver estat expulsats o que els dos penals a favor del Barça no van existir, i que, en canvi, no se'n van marcar tres que sí ho eren a favor del PSG. Amb el mateix grau de gravetat, Aytekin va concedir massa temps afegit tant en la primera part com en la segona.

Aquest diumenge al matí la petició ja havia recollit 67.000 signatures.

Anar al contingut