El Madrid tanca la pretemporada invicte després de derrotar el Tianjin (0-6) en el seu últim partit a la Xina

El Madrid s'ha desfet amb facilitat del Tianjin Teda en el darrer partit de preparació abans de l'inici de la competició oficial, el dissabte que ve, en l'anada de la Supercopa davant el FC Barcelona al Santiago Bernabéu. Els de José Mourinho, que han guanyat els set partits de la pretemporada amb un registre de 27 gols a favor i 5 en contra, han dit adéu a la gira xinesa amb un triomf per 0 a 6. Kaka i Di María han estat els més actius i els golejadors al primer temps. A la segona part, Higuaín, Cristiano Ronaldo i Benzema han demostrat contundència de cara a porta.

Els blancs han resolt el matx aviat, ja tenien un avantatge de dos gols abans del primer quart d'hora. Kaka ha fet el primer, de penal, al minut 8, i Ángel Di María, molt actiu, ha fet el segon al 14. En el segon temps, Gonzalo Higuaín ha fet el tercer després d'una bona acció individual, al 68. La golejada s'ha completat en vuit minuts, del 74 al 82. Cristiano Ronaldo, que ha entrat en l'última mitja hora al camp, ha marcat el 0-4 amb un fort xut després d'una bona combinació amb Benzema. El francès, precisament, ha tancat el partit fent dos gols més. El primer, a plaer, després d'una centrada de Marcelo, que s'ha associat a la banda amb Ronaldo; el segon, amb un xut creuat.

Sergio Ramos, substituït amb problemes

El defensa madridista ha estat substituït abans del descans, al minut 39, després que s'hagi ressentit de la lumbàlgia que arrossega. No és segura, de moment, la seva participació en l'anada de la Supercopa contra el Barça. José Mourinho, després del partit, ha reconegut que la situació física de l'andalús el preocupa. "Pensava que Sergio [Ramos], després de les proves a les quals es va sotmetre a Los Angeles, estaria bé, però no ha tingut sort. No ha començat bé la pretemporada en aquest sentit i veurem si pot arribar a la Supercopa", ha expressat el portuguès, que, d'altra banda, tot i indicar que el seu equip ha jugat "contra el pitjor rival" de la pretemporada, s'ha mostrat satisfet per "haver complert els objectius".