Sergi Llull celebra la classificació (EFE)

El Madrid supera el Panathinaikos (89-82) i es classifica per a la Final Four

Els blancs derroten novament els grecs (89-82) i tornaran a estar entre els quatre millors equips europeus

El Madrid guanya el Panathinaikos per tercer partit consecutiu (89-82) i tornarà per segon any seguit a la final a quatre que en aquesta edició es disputarà a Belgrad. Els madrilenys tindran com a rival el CSKA a semifinals mentre que el Zalgiris i el Fenerbahce, l'actual campió, disputaran l'altra eliminatòria.

L'equip de Laso ha anat sempre per davant al marcador. El primer quart ha acabat amb un 19-14 i el segon període els blancs ja guanyaven de 16 punts (51-35) amb Gustavo Ayón i Sergi Llull, com a gran protagonista. El Madrid era una piconadora davant d'un equip grec totalment desconegut.

En el tercer quart la tònica del partit tampoc ha canviat, tot i que l'equip d'Atenes ha intentat reaccionar sense cap possibilitat (78-60). Quan tot semblava de cara per a l'equip de Laso, els grecs s'han refet amb un parcial de 2-15 que ha situat el partit amb un (80-75) a quatre minuts del final. El Madrid estava contra les cordes, però faltava la jugada impossible de Doncic. Sobre la botzina de la possessió, l'eslovè ha encistellat un triple que va trencar qualsevol esperança grega (88-82). És la sisena vegada en vuit anys que els blancs es classifiquen per a la Final Four després d'una sequera de catorze temporades seguides, entre el 1997 i el 2010.