Alegria dels jugadors del Llagostera en una imatge d'arxiu

El Llagostera s'engrandeix a casa amb una golejada contra l'Elx (4-1)

El conjunt gironí ha controlat el partit a plaer amb dianes de Juanto, Imaz, Jiva i Benja; Vergos ha fet el gol de l'honor visitant

El Llagostera tenia un compromís que s'esperava difícil aquest diumenge amb la visita de l'Elx, un dels equips de la part alta la Segona A, al Nou Municipal de Palamós, i els homes d'Oriol Alsina l'han resolt amb una golejada (4-1) i un joc dignes dels conjunts més solvents.

L'Elx els ho ha posat relativament fàcil en la primera part. El conjunt dirigit per l'exvalencianista Rubén Baraja ha semblat desubicat, i el Llagostera, sense fer un futbol virtuós, ha pogut prendre el comandament del partit sempre que li ha calgut.

Juanto ha fet el primer gol ben aviat, al minut 7, amb un xut potentíssim que ha entrat per l'esquadra. El porter, Javi Jiménez, només s'ho ha pogut mirar. Al 18, Imaz ha estat murri per aprofitar un malentès entre els dos centrals, que li han regalat la pilota en un petit rebot. Prou per empènyer-la dins la porteria.

Tornant del descans ha semblat que l'Elx s'havia tret la son de les orelles. Dues jugades s'han passejat a pams de la porteria de Moragón: primer, una centrada d'Espinosa, que havia pogut remuntar tota la línia de fons, però que no ha trobat cap rematador, i, després, dues rematades seguides que Jordi Masó ha rebutjat com ha pogut. Passaven pocs minuts del 60, i, just quan l'Elx jugava millor, Jiva ha deixat el partit pràcticament sentenciat amb un cop de cap net i segur, a centrada de Juanto.

La diferència s'ha escurçat al minut 76 amb una rematada de Vergos, que ha aprofitat una bona jugada i la cessió de Cifuentes des de la banda dreta. Però el Llagostera ha semblat més implacable que mai, i ha tallat la tímida revifada visitant amb un quart gol, de contraatac culminat amb una rematada dura i ben arquejada de Benja, que tot just havia sortit fresc de la banqueta.

La victòria manté el Llagostera en el lloc 18 de la classificació, encara a només un del descens. L'Elx continuarà sisè, tancant la zona de promoció.