El Girona supera el Mirandés a Anduva gràcies a un gran gol de Richy

El Girona s'ha retrobat amb la victòria quatre jornades després. Els gironins han superat el Mirandés (0-1) amb un gol de falta directa de Richy al primer temps

El primer intent del Girona a Anduva l'ha protagonitzat Granell amb un xut potent que ha obligat a Imanol a intervenir. Cinc minuts més tard, Richy ha executat a la perfecció un llançament de falta llunyà per marcar el primer gol. La pilota, ben col·locada, ha fet un bot abans d'entrar a la porteria i Imanol no ha pogut evitar-la. Els gironins han arribat més a l'àrea contrària davant d'un Mirandés que es trobava incòmode. Tot i la defensa de cinc presentada per Terrazas, l'equip local no ha pogut frenar la intensitat del conjunt de Pablo Machín.

El Mirandés arribat més en el segon temps i ha donat un ensurt als gironins. Un xut creuat d'Álex García ha sortit fora per poc. Jandro ha entrat al terreny de joc mentre el conjunt de Terrazas ho provava amb xuts a porteria, cap d'ells, però, entre els tres pals. Aquest ha arribat de les botes d'Urko Vera. La primera ha estat al minut 81. La rematada, però, massa centrada, ha acabat a les mans de Becerra. Sandaza ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc i just després entrava Mata per disputar els darrers cinc minuts. El Girona ha sabut patir per defensar tres punts a Anduva que li permeten escalar una posició més a la taula.