Els homes de Rubi juguen a Santander.
Futbol

El Girona-Lugo de la Lliga de la Segona A, dissabte, al canal Esport3

Els espectadors del canal Esport3 podran tornar a veure en acció el Girona, que es manté en el segon lloc de la classsificació de la Lliga de la Segona Divisió de futbol i en plaça d'ascens directe a la Primera Divisió. En aquesta ocasió, el canal esportiu de TV3 transmetrà, en directe i a partir de les 16.55 i des de l'estadi de Montilivi, el matx que l'equip gironí disputarà contra el Lugo. Amb la narració de Jordi Sunyer i Laura Brugués, i Jordi Gonzalvo en els comentaris tècnics.

Actualitzat
Els espectadors del canal Esport3 podran tornar a veure en acció el Girona, que es manté en el segon lloc de la classsificació de la  Lliga de la Segona Divisió de futbol i en plaça d'ascens directe a la Primera Divisió. 

En aquesta ocasió, el canal esportiu de TV3 transmetrà, en directe i a partir de les 16.55 i des de l'estadi de Montilivi, el matx que l'equip gironí disputarà contra el Lugo. Amb la narració de Jordi Sunyer i  Laura Brugués,  i Jordi Gonzalvo en els comentaris tècnics.
 
Diumenge, el Barça B-Múrcia
 
D'altra banda, el canal Esport3 transmetrà diumenge, en directe i a partir de les 16.55 i des del Miniestadi, el Barça B-Múrcia. Amb la narració de Lluís Cervelló i Laura Brugués, i amb els comentaris tècnics de Jordi Gonzalvo.
 
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut