Barça

El fitxatge d'Arda Turan per part de la comissió gestora enfronta els aspirants a la presidència del FC Barcelona

La comissió gestora del Barça ha tancat el fitxatge d'Arda Turan. Un fet que ha provocat un nou enfrontament entre els aspirants a la presidència del club. Josep Maria Bartomeu i Agustí Benedito han estat els principals protagonistes d'aquest episodi

Actualitzat

L'acord entre la comissió gestora del FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid pel traspàs del migcampista turc Arda Turan ha provocat un nou enfrontament entre els presidenciables del club. Per l'últim president, Josep Maria Bartomeu, aquesta decisió és un encert. "M'alegro moltíssim que la junta gestora hagi decidit fitxar Arda Turan. I per què no esperar? Perquè al Barça som així: quan volem un jugador i estan d'acord tècnics, entrenador i executius, no té sentit esperar, i menys en aquests moments, quan ningú dubta del lideratge de Luis Enrique", va dir Bartomeu. Pel precandidat que va presentar més firmes de suport, "posar en dubte allò que Luis Enrique vol és anar en contra del Barça".

Dos dels seus rivals van parlar pels micròfons del "Club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio. Toni Freixa no va voler discutir la qualitat del migcampista, però si les formes del seu fitxatge. El precandidat va afirmar que "en relació al fitxatge de Turan, creiem que la comissió gestora no té facultats per fer aquesta operació", i va dubtar de la independència d'aquesta comissió respecte dels desitjos de Bartomeu. Això si, posteriorment Freixa ha aclarit que, si és escollit president, no retornarà el turc a l'Atlètic.

Agustí Benedito tampoc es va mostrar d'acord amb les formes de la gestora en les seves paraules per Catalunya Ràdio, i va recordar que hauran de ser el nou president i els seus directius els que avalaran amb els seus béns les conseqüències econòmiques de les decisions presses ara per la junta interina que regeix el club durant el procés electoral. L'enfrontament entre Benedito i Bartomeu es va estendre a les xarxes socials, amb aquesta sèrie de piulades:

Joan Laporta, per la seva banda, ha dit que "els que prendran una decisió, si els socis ens fan confiança, seran l'Eric Abidal i el Luis Enrique. En qualsevol cas, el jugador és un molt bon jugador".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut