L'expedició del Barça sortint rumb als Estats Units
Barça

El FC Barcelona 2015-16 ja ha arribat als Estats Units

Després d'unes dotze hores de vol, l'expedició blaugrana ha aterrat a l'aeroport de Los Angeles

Actualitzat

En plena ressaca de la llarga jornada de les eleccions, el Barça de la temporada 2015-16 ha marxat cap als Estats Units sabent que els propers sis anys, Josep Maria Bartomeu serà el seu president.

De bon matí, els 24 homes disponibles de Luis Enrique han agafat l'avió per creuar l'Atlàntic. Cap a la mitjanit, hora catalana, han aterrat a l'aeroport de Los Angeles després de 12 hores de vol. Són 20 jugadors del primer equip més tres del filial, Gumbau, Samper i el porter José Suárez i la incorporació d'última hora de l'alemany Ter Stegen, que torna abans d'acabar les vacances per jugar íntegrament tota la gira de pretemporada.

El FC Barcelona s'estarà deu dies als Estats Units, on jugarà tres partits, el primer contra els LA Galaxy el proper dimarts 21 de juliol (a les 5h del matí), dissabte 25 contra el Manchester United de Louis Van Gaal (22h) i dimarts 28 contra el Chelsea de Jose Mourinho (2h de la matinada).

Ja de retorn a Europa, diumenge 2 d'agost el Barça disputarà el quart i darrer partit. Serà contra la Fiorentina (21h) a l'estadi Artemio Franchi. Tots els enfrontaments de la pretemporada es podran veure en directe per TV3.

Entre partits i entrenaments, els jugadors del FC Barcelona tenen una agenda força atapeïda, però encara han pogut deixar espai per a una visita de l'estrella dels Lakers, Kobe Bryant, un "partidet" de bàsquet contra els flamants guanyadors de l'NBA, els Golden State Warriors, una trobada amb els jugadors de futbol americà dels San Francisco 49ers i actes diversos amb la Fundació FCB i Turisme de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut