Sigurdsson ha estat molt efectiu (www.fcbarcelona.cat)
Sigurdsson ha estat molt efectiu (www.fcbarcelona.cat)
Handbol

El F. C. Barcelona derrota el BM Guadalajara a la Lliga Asobal tot pensant en la Final Four de la Champions

Amb la Lliga Asobal al sac, el F. C. Barcelona encara els partits d'aquesta competició com una preparació de cara a la Final Four de la Lliga de Campions. La seva última víctima ha estat el BM Guadalajara (45-30)

Actualitzat

El F. C. Barcelona segueix preparant la Final Four de la Lliga de Campions en els partits d'una Lliga Asobal de la qual ja és campió matemàtic. Xavi Pascual no reserva els seus homes importants de cara a l'última fase europea. Els fa jugar perquè arribin a la cita clau amb ritme competitiu. Només Shiarhei Rutenka ha descansat. Afegida a la baixa per lesió de Dani Sarmiento, aquesta absència deixava la plantilla blaugrana en 14 jugadors disponibles per jugar contra el BM Guadalajara. I 14 han jugat, els que Pascual ha inscrit a l'acta, sense cap mena de reforç.

Això, però, no ha evitat una nova victòria barcelonista. I clara, per 45 a 30 amb 11 gols de Gudjon Sigurdsson. L'efectivitat local en el llançament a porteria ha estat demolidora (79%, 45 gols de 57 llançaments) liderada pel seu golejador (11 d'11 per Sigurdsson). Tot i anar sempre al darrera en el marcador, els visitants no han cedit definitivament fins que els han deixat les forces en la segona meitat. Incapaços de seguir contenint els atacs del F. C. Barcelona, han encaixat un parcial de 13 a 3. Després de 59 partits seguits sense perdre a la Lliga Asobal, el Barça disputarà la setmana que ve el derbi català a casa del Fraikin Granollers.

Anar al contingut