El DKV Joventut derrota l'Unicaja Màlaga gràcies al seu millor joc de conjunt (88-74)

El DKV Joventut ha sumat una important victòria contra l'Unicaja de Màlaga per 88-74 que permet als verd-i-negres mantenir-se en la cinquena posició de la classificació. Els homes d'Aíto García Reneses han començat dominant però han arribat al descans 6 punts per sota en el marcador (36-42). Un espectacular tercer quart, que ha acabat amb un parcial de 27-14, ha permès a la Penya capgirar el resultat i s'ha acabat imposant gràcies al seu millor joc d'equip. Fins a cinc jugadors badalonins han fet 10 o més punts, amb Rudy Fernández com a màxim anotador amb 19.

Davant l'Unicaja, al DKV Joventut li ha costat trobar el ritme de partit, però Rudy Fernández, amb 19 punts i 3 triples, Gaines, amb 16 i 14 rebots, i Betts, amb 14 punts, han marcat les diferències a favor de l'equip verd-i-negre, que al descans perdia per 6 punts de diferència (36-42).

En la seva reaparició a l'ACB després d'una lesió, Lubos Barton ha transformat un triple en nou minuts de joc. Un parcial espectacular de 27-14 en el tercer quart ha estat decisiu perquè la Penya sumés una important victòria contra un rival directe en la lluita per la cinquena posició de la classificació.

Tant Sergio Scariolo com els jugadors malaguenys han acabat perdent els nervis en un partit que ha estat força dur, com ho demostra la lesió que ha sofert Rudy Fernández ja en l'últim minut per un fort cop que ha rebut a la cara de Marcus Faison.