L'apassionat discurs de Pep Guardiola als seus jugadors (@ManCityCatala)
Futbol internacional

El discurs motivacional de Guardiola: "Si m'heu d'odiar, endavant!"

En el tràiler del documental "All or nothing", que s'estrenarà el 17 d'agost, destaca una xerrada del tècnic català del Manchester City amb als seus futbolistes en què els repta a odiar-lo si, així, juguen més bé

Actualitzat

El 17 d'agost, la nova plataforma de vídeos d'Amazon estrenarà un documental sobre el dia a dia del Manchester City de Pep Guardiola titulat "All or nothing". En el tràiler que ja s'ha publicat com a avançament, es pot veure el treball diari del vigent campió de la Premier League i la relació del tècnic de Santpedor amb els seus futbolistes.

En un dels seus famosos discursos de motivació, Guardiola es dirigeix als seus jugadors de forma vehement i apassionada i els repta a odiar-lo si d'aquesta manera són capaços de millorar el seu rendiment. Una arenga que ja s'ha fet viral a través de les xarxes socials.

"Us defensaré fins al final en la roda de premsa, però aquí us diré la veritat. Avui no he vist passió per guanyar. No l'he vista. Alguns jugueu millor quan esteu enfadats amb mi. Si heu d'odiar-me, endavant. No passa res. Però en cada entrenament, en cada partit, heu d'estar llestos. Sé que teniu la qualitat, sé que teniu el talent. Però per convertir-vos en el millor equip heu d'aprendre a jugar a futbol amb valentia."

Anar al contingut