El Dépor remunta davant el Nàstic i s'enduu els tres punts del Nou Estadi (1-3)

L'equip gallec s'ha emportat els tres punts del Nou Estadi gràcies a una remuntada que el col·loca en la cinquena posició de la taula. Els tarragonins són penúltims a la classificació de Segona

Miquel RibasActualitzat

El Nàstic de Tarragona ha sortit endollat i disposat a no deixar-se sorprendre pel Deportivo de La Corunya, un dels equips punters de segona. No obstant això, l'equip gallec s'ha emportat els tres punts del Nou Estadi gràcies a una remuntada que el col·loca en la cinquena posició de la taula (1-3).

En el minut 15, l'equip tarragoní ha disposat d'una doble ocasió de gol. La primera rematada de Tete Norente l'ha refusat la defensa i la següent de Rocha ha obligat a intervenir meritòriament al porter. En el minut 26, el Nàstic ha obert el marcador amb un golàs de Tete Morente des de fora l'àrea. Els catalans s'ha llençat a l'atac.

Tot seguit ha estat a punt de pujar el segon gol dels tarragonins. Gran jugada amb control orientat d'Uche a la frontal de l'àrea. El seu xut ha sortit desviat per molt poc.

En el minut 33 ha empatat el Dépor mitjançant Quique. Inicialment Isaac Becerra ha evitat el gol en la primera rematada, però el davanter no ha desaprofitat el refús per fer l' 1 a 1 amb el que s'ha arribat al descans (1-1).

En el minut 61, Tete Morente ha fet un potent xut que David Simón ha desviat amb la ma dins de l'àrea. L'arbitre no ho ha vist i no ha xiulat penal. En el minut 69, una bona jugada iniciada per Carles Gil ha acabat en el segon gol de Quique (1-2).

A 4 minuts del final Christian Santos de cap ha fet el definitiu 1 a 3. Era la primera intervenció del jugador del Dépor, que feia un minut havia substituït Vicente Gómez.