Les jugadores del C. N. Sabadell, amb la Copa de campiones. (Foto: C. N. Sabadell)
Waterpolo

El C. N. Sabadell derrota el Kirixi rus i es proclama campió d'Europa per segona vegada (13-11)

El C. N. Sabadell s'ha proclamat campió d'Europa de waterpolo femení per segona vegada a la seva història. Les vallesanes s'han imposat en la final al Kirixi rus per 13-11 en un partit disputat a Budapest i han aconseguit el màxim títol continental. Al descans, les noies de Nani Guiu dominaven per un contundent 9-4 però, en la represa, les russes han reaccionat i han reduït les distàncies, una reacció insuficient per evitar la victòria catalana.

Després de derrotar el Vouliagmeni grec en semifinals per un ajustat 9-8, les vallesanes han fet valer el seu millor joc de conjunt per batre un Kirixi que havia eliminat les amfitriones de l'Eger per un contundent 16-10. Fins a set jugadores diferents han estat capaces de marcar contra el potent rus en una final en què les catalanes han anat de més a menys. En el partit pel tercer i quart lloc, el Vouliagmeni ha guanyat l'Eger per 13-10.