Thiago Alcántara, una peça bàsica al Bayern (@FCBayern)
Futbol

El Bayern de Munic renova l'exblaugrana Thiago Alcántara fins al 2021

El club bavarès ha fet oficial la continuïtat de l'exjugador del Barça, que s'ha consolidat com una de les peces bàsiques de l'equip

Actualitzat

En un cap de setmana en què es pot assegurar el títol de la Lliga alemanya, el Bayern de Munic ha començat a enllestir el seu futur immediat. Si  dijous anunciava que executarà la opció de compra que té sobre el jove talent francès Kingsley Coman, aquest divendres ha comunicat oficialment la renovació del seu cervell, l'exblaugrana Thiago Alcántara.

Thiago ha renovat amb l'entitat bavaresa fins al 2021, quan tindrà 30 anys. Per tant, haurà passat la millor part de la seva carrera al Bayern, equip al que va arribar l'any 2013 de la mà de Pep Guardiola. El germà de Rafinha, nascut a Itàlia però format al Barça, s'ha convertit en insubstituïble al club alemany, que aquest dissabte disposa de la primera oportunitat per alçar el títol de Lliga.

"La meva família i jo estem molt contents de continuar aquí, on tenim tot el que desitgem", ha comentat l'internacional espanyol. 

 

Anar al contingut