Futbol

El Bayern de Munic intentarà remuntar un gol a l'Atlètic de Madrid per arribar a la final de la Champions

L'equip de Pep Guardiola intentarà capgirar aquest vespre (TV3, 20.45) l'1-0 que va obtenir l'Atlètic en el partit d'anada

Actualitzat

Aquesta nit coneixerem el primer finalista de la Champions. El Bayern de Munic rep l'Atlètic de Madrid (20.45, TV3) amb la missió de remuntar-li un gol a l'equip de Diego Simeone, un dels que millor defensen en el panorama internacional.

L'Allianz Arena de Munic acollirà l'enfrontament entre dos concepcions molt diferents del futbol. La possessió de pilota, tal com ja va passar en l'anada, serà per al Bayern de Pep Guardiola, que haurà d'explotar totes les seves variants ofensives si vol superar la porteria de Jan Oblak, la més ben protegida del continent. Guardiola no pot comptar amb el seu "obrellaunes" més experimentat, el lesionat Arjen Robben, i té també el dubte de Franck Ribéry. Però per la resta disposa de tot el seu arsenal, començant per Thomas Müller, la suplència del qual va ser molt criticada en el partit d'anada. I continuant per Lewandowski, Douglas Costa, Coman o Götze.  

El tècnic català tindrà la seva tercera i última oportunitat de col·locar el Bayern a la final de la Champions abans de marxar aquest estiu en direcció al Manchester City. En les dues precedents va quedar eliminat a les semifinals, a mans del Reial Madrid primer, i del Barça, després. 

L'Atlètic de Madrid recupera Diego Godín, el cap de la defensa, per a un partit de màxima exigència en l'aspecte defensiu. També recupera el davanter Yannick Carrasco-Ferreira, que pot ser important a l'hora d'estirar l'equip. L'Atlètic sap que fer un gol a Munic pot donar-li la final, ja que obligaria el Bayern a marcar tres gols.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut