El Barça venç el Llevant en el primer partit de l'any al Camp Nou (3-0)

Leo Messi ha inaugurat el marcador, Luis Suárez ha estat l'autor del segon gol blaugrana i Paulinho ha fet el tercer i definitiu. A més, la perla del filial del Barça, José Arnaiz, ha debutat en partit de Lliga

Oriol Llach EstrellaActualitzat

Amb el canvi d'any, les coses continuen igual a Can Barça, i és que el conjunt blaugrana manté la imbatibilitat després de sumar una nova victòria, aquest cop en Lliga contra el Llevant (3-0).

Abans de començar, dues cares en boca de tothom en figurar a l'onze inicial: Dembélé i Mascherano. El davanter francès perquè es retroba amb el Camp Nou després de la llarga lesió i l'argentí per acomiadar-se de l'afició blaugrana abans de fer les maletes cap al futbol xinès.

Els valencians han saltat a la gespa a jugar de tu a tu amb els blaugranes sense renunciar a emportar-se els primers punts del Camp Nou de la seva història. De fet, en els primers minuts, han enviat alguns avisos a la porteria de Ter Stegen.

El Barça, però, ha escalfat els motors de seguida i, al minut 11, Leo Messi ha obert el marcador amb un xut creuat i rebotat des de dins de l'àrea en punxar una pilota al primer toc que li ha servit de cap Jordi Alba. La jugada, a més, ha començat amb un detall de qualitat d'Ousmane Dembélé que li ha fet merèixer els aplaudiments dels seguidors que omplien les grades del Camp Nou.

Abans del descans ha arribat el segon gol del Barça. Luis Suárez ha afusellat la porteria d'Oier i ha culminat una jugada iniciada per Mascherano amb una pilota llarga per a Sergi Roberto i que el de Reus ha centrat sense pensar-s'ho cap a l'uruguaià. El davanter ha baixat la pilota amb el pit i ha engaltat un xut imparable a boca de canó (2-0).

A la represa, Ivi ha tingut l'ocasió més clara del Llevant però Ter Stegen ha volat per salvar un gol cantat amb un espectacular refús. Posteriorment, el porter del Barça ha tornat a ser protagonista amb una de les seves aturades de porter d'handbol traient un peu per evitar que el xut a l'un contra un de Moore acabés al fons de la xarxa.

En els darrers instants de l'enfrontament, la sensació del filial blaugrana, José Arnaiz, ha debutat en Lliga per reforçar el joc ofensiu blaugrana i el Camp Nou l'ha rebut amb un sonor aplaudiment després de la brillant temporada que està disputant. Qui també s'ha emportat aplaudiments ha estat Paulinho, que, en el temps afegit, ha tornat a fer diana en empènyer una pilota que Leo Messi li ha servit en safata després d'una genial jugada personal marca de la casa.