Futbol

El Barça rep el Bayern de Guardiola amb la final de la Champions de Berlín a l'horitzó

L'equip blaugrana enceta les semifinals en un moment brillant de joc i davant un Bayern de Munic perillós tot i les baixes

Actualitzat

Barça i Bayern de Munic disputen aquest vespre (20.45 h), al Camp Nou, el primer assalt de les semifinals de la Champions. No serà un duel qualsevol ja que implica la tornada de Pep Guardiola, l'entrenador més exitós de la història del Barça, a l'estadi blaugrana. Aquest cop, però, ho farà com a tècnic visitant.

Cap dels participants accepta el cartell de favorit, per bé que el Bayern arriba al partit amb baixes significatives (Robben, Ribéry, Alaba, Badstuber) i amb Lewandowski forçant per jugar. I que el Barça, que només perd per aquest partit Mathieu, passa per un moment dolç de forma després de deixar enrere successivament Manchester City i París Saint-Germain, campions de les lligues anglesa i francesa respectivament.

El partit començarà a les 20.45, però es podrà seguir la transmissió a LaTdP de Catalunya Ràdio ja des d'una hora abans. Igualment, el canal Esport3 oferirà una programació especial abans del partit ("Esport club", 19.00 h), durant ("La ràdio en colors", 20.45 h) i després ("Zona Champions", 22.38 h; "Efectivament", 0.00 h) per no perdre's ni un detall.       
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut