Handbol

El Barça perd en semifinals de la Copa d'Europa contra el Flensburg un partit que tenia guanyat

El Flensburg ha eliminat el Barça en la semifinal de la Copa d'Europa. Quan semblava que els de Xavi Pascual tenien guanyat el partit, el seu rival ha forçat una pròrroga que ha acabat amb empat a 36. En els penals, els alemanys han estat més encertats. El F. C. Barcelona disputarà el partit pel tercer i quart lloc davant el Veszprém. Els blaugranes diuen adéu a la possibilitat de firmar una temporada perfecta

Actualitzat

El Flensburg ha eliminat el Barça en la semifinal de la Copa d'Europa. Quan semblava que els de Xavi Pascual tenien guanyat el partit, el seu rival ha forçat una pròrroga que ha acabat amb empat a 36. En els penals, els alemanys han estat més encertats. Aquest diumenge jugaran la final contra el Kiel, mentre que el F. C. Barcelona disputarà el partit pel tercer i quart lloc davant el Veszprém. Els blaugranes diuen adéu a la possibilitat de firmar una temporada perfecta.

Blaugranes i alemanys han començat el partit amb un joc ràpid. En els primers minuts el Barça ha desaprofitat dos penals, però quan ha afinat la punteria ha aconseguit un marge de 2 gols amb uns bons minuts de Jesper Noddesbo. Els alemanys han reduït la renda en uns moments en què els atacs superaven molt clarament les defenses. Els de Xavi Pascual han aprofitat una superioritat numèrica per tornar a marxar de dos gols, però el seu rival ha capgirat el marcador al descans, 17 a 18.

Un bon començament de la segona part del porter Matias Andersson ha permès el Flensburg aconseguir un avantatge de 4 gols. El Barça s'ha recuperat amb un parcial de 8 a 0 amb 5 aturades consecutives de Saric, però ha perdut per lesió Noddesbo, autor de 5 gols. La intensitat en defensa dels jugadors del Barça liderats per Karabatic ha anul·lat l'atac dels alemanys. Les diferències han arribat als 6 gols, 31 a 25, a 12 minuts del final. I llavors el F. C. Barcelona ha començat a pensar en la Final. Els alemanys han aprofitat la sequera golejadora dels últims 8 minuts i mig del seu rival per empatar a 32 amb un gol de Glandorf en l'últim segon.

Entrerríos ha obert la pròrroga amb dos gols consecutius, però la irrupció del porter Rasmussen ha evitat que el marge blaugrana es fes més gran al final del primer període de la prolongació (35-33). En la segona part del temps extra el marcador s'ha tornat a igualar. L'empat final a 36 ha donat pas a la tanda de penals. Andersson ha aturat el llançament de Karabatic mentre que els alemanys han convertit els seus 5 penals i han condemnat l'equip de Xavi Pascual a jugar la final de consolació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut