Aitor Ariño, en una imatge del @FCBhandbol
Handbol

El Barça Lassa supera l'Osca tot i les baixes i el Fraikin Granollers suma un agònic triomf contra l'Anaitasuna

Els blaugrana s'han imposat gràcies a l'encert ofensiu dels seus extrems, Aitor Ariño i Aleix Gómez, i els vallesans han hagut de suar fins a l'últim segon per imposar-se als navarresos

Actualitzat

Doble victòria dels equips catalans en els partits corresponents a la 17a jornada de la Lliga Asobal d'handbol. El Barça Lassa, tot i les nombroses baixes, s'ha desfet sense problemes del Bada Osca per 33 a 20 al Palau Blaugrana i es manté com a líder invicte i indiscutible de la classificació. Els homes de Xavi Pascual s'han imposat gràcies a l'encert ofensiu dels seus extrems, Aitor Ariño i Aleix Gómez, amb vuit gols cadascun. Els visitants han intentat resistir, però, en el tram final, l'entrada de Pérez de Vargas a la porteria, amb vuit aturades d'onze llançaments, ha evitat qualsevol sorpresa.

Per la seva banda, el Fraikin BM Granollers ha hagut de patir de valent per sumar una agònica victòria contra l'Helvetia Anaitasuna de Pamplona per un ajustat 32 a 31. Un gol de penal transformat per David Resina en l'últim segon ha donat un triomf d'or als vallesans, que se situen quarts amb 21 punts i superen els navarresos a la classificació.

Anar al contingut