Eurolliga

El Barça Lassa suma la primera victòria a l'Eurolliga davant del Bayern de Munic al Palau (83-73)

Després de les desfetes contra el CSKA de Moscou i el Gran Canària, els blaugranes aconsegueixen el primer triomf en la màxima competició europea, en què ha brillat un estel·lar Ante Tomic, davant el Bayern de Munic

El Barça Lassa ha esvaït els dubtes a l'Eurolliga que planaven de nou al vestidor amb un triomf balsàmic enfront del Bayern de Munic. Primera victòria a la màxima competició europea i, a més, a casa, al Palau (83-73).

Els blaugranes han sortit al parquet amb la intenció de guanyar o guanyar i oferir una bona imatge davant de la seva afició després de la mala arrencada que han tingut a Europa després de caure contra el CSKA de Moscou i el Gran Canària. Els de Pesic han mostrat plena concentració pressionant a tot arreu sense deixar escapar ni una pilota. Un inspirat Kevin Pangos, que ha encistellat tots els tirs que han sortit de les seves mans, ha liderat els blaugranes en el primer quart davant dels alemanys, que s'han vist obligats defensar-se amb un ungles i dents (26-17).

En el segon període, Dejan Radonjic ha fet uns petits ajustos en els seus homes que els ha permès retallar distàncies, sobretot en els primers compassos, però Ante Tomic ha agafat el protagonisme en l'atac blaugrana, tant de cara a cistella com repartint assistències. A pocs segons del descans, el pivot croat ha donat l'ensurt quan ha necessitat les atencions mèdiques perquè s'havia torçat el turmell en una acció amb el seu excompany al Barça Petteri Koponen. 44-36, a la mitja part.

A la represa, els de Pesic no s'han deixat endur per les bones sensacions i han sortit, de nou, concentradíssims. Tomic, en la seva millor versió, ha perseverat generant joc ofensiu i l'ha acompanyat Chris Singleton, que no havia entrat en el partit fins llavors, això sí, quan ho ha fet s'ha deixat anar amb esmaixades i rebots capturats que han provocat l'ovació del Palau. Les pèrdues del Barça Lassa sumades a la pobra estadística en triples han permès al Bayern de Munic no esborrar-se del partit en el tercer quart, 65-54.

A l'últim temps, els de Pesic han sabut mantenir el cap fred per assegurar la tan esperada primera victòria. Pierre Oriola i Jaka Blazic han disputat els seus millors minuts. Fins i tot Kyle Kuric ha aparegut i ha anotat els seus primers punts del partit, triple per maquillar que aquest dijous, a diferència de dimarts a Gran Canària, ha tingut un paper més aviat discret. El partit ha arribat al final del temps reglamentari amb el 83-73, en un duel en què Tomic ha tingut una nit per emmarcar, amb 18 punts, 5 rebots i 5 assistències.