Barça

El Barça i els Mossos es reuneixen per abordar la creació de l'Espai d'Animació del Camp Nou

A la reunió que s'ha celebrat a la seu de la Direcció General de la Policia s'han tractat diferents aspectes per oferir les màximes garanties de seguretat i complir amb la normativa que estableix la lliga

Imatge de la reunió entre la Policia i el Barça (FCBarcelona.cat)

La Direcció General de la Policia (DGP) i representants del FC Barcelona s'han reunit aquest dilluns al migdia per abordar la creació de l'Espai d'Animació del Camp Nou. A la reunió, que ha tingut lloc a l'edifici de la DGP, hi han assistit el director Albert Batlle; el comissari en cap, Josep Lluís Trapero; el comissari de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, Joan Carles Molinero, i el coordinador de Seguretat dels Mossos d'Esquadra al FC Barcelona, l'inspector Lluís Venteo. Per part del FC Barcelona, hi han participat el director general, Nacho Mestre; el director de Riscos Corporatius, Xavier de las Moras, i el director de l'Àrea Social, Pere Jansà.

Totes dues parts han mostrat la voluntat ferma de treballar coordinadament per fer realitat aquest Espai d'Animació que el FC Barcelona preveu posar en funcionament la pròxima temporada a l'Estadi. A partir d'ara, i en el marc de la bona col·laboració i sintonia que la Direcció General de la Policia i el FC Barcelona mantenen, es continuarà treballant conjuntament per analitzar i decidir quines haurien de ser les característiques que ha de complir aquest espai per oferir les màximes garanties de seguretat i complir amb la normativa que estableix la Lliga de Futbol Professional (LFP).

A la reunió d'avui s'han tractat, entre altres aspectes, la creació d'un registre dels integrants que formaran part d'aquest espai i el control que s'haurà d'establir a partir de les dades biomètriques, el nombre màxim de persones que podran estar en aquest espai i les millores que el club blaugrana haurà d'incorporar en els desplaçaments de les aficions.